#miawines

O

Mia wines

Handla på Systembolaget

Så här beställer du från systembolaget

På systembolaget.se kan du lägga beställningar och få dem levererade till en specifik butik.

1. Skriv in ”Mia” i sökfältet och klicka på “sök”. Eller använd produktsidorna här på miawines.se som länkar dig vidare via beställknappen högst upp.
2. Ditt sökresultat presenteras nu i en lista. Gå in på den Mia du är intresserad av och klicka på ”Lägg till dryck”. Upprepa detta för alla de olika drycker du vill beställa.
3. När du är klar klickar du på ”Dryckeslista” högst upp till vänster. Här anger du hur många av varje du vill beställa och klickar slutligen på ”Beställ”.
4. Nu blir du ombedd att antingen logga in eller skapaett konto hos systembolaget.se. När du gjort något av detta följer du instruktionerna för att fylla i resterande personuppgifter. Beställning till butik betalar du för när varorna hämtas ut.
P.S. Glöm inte ditt leg.
Ytterligare frågor

Kontakta Systembolaget om du har andra frågor kring din beställning.
www.systembolaget.se

Mån-fre 9:00-18:00
Lördag 10:00-15:00
Telefonnummer: 0771-83 83 00
kundtjanst@systembolaget.se

#Miawines

Fler produkter

Här hittar du mer information om alla våra produkter. Du kan även lägga en beställning hos Systembolaget eller se var de finns närmast dig.

Mia Sangria White Frizzante

Mia Sangria White Frizzante är gjord på druvan Macabeo, har en brilliant vit färg, är lätt pärlande och fräscha toner av citron och apelsin. Ett ljusare avslut än sin röda parhäst för soliga sommardagar och kvällar.

Nr. 76884

Pris: 75 SEK

Mia Sangria Classic Royal

Mia Sangria Classic Royal är gjord på druvan Tempranillo, har en klar röd färg och en fräsch doft av citrusfrukterna citron och apelsin. Vinet har en perfekt balans av frukt och rött vin av hög kvalitet. Runda tanniner ger sangrian ett tilltalande och fint avslut.

Nr. 76763

Pris: 75 SEK

Mia Moscato

Söt, druvig, tydligt blommig smak med inslag av fläder, päron & citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till desserter innehållande bär eller frukt.

Nr. 7897

Pris: 73 SEK

Mia Pink Moscato

Söt och fruktig smak som passar till allt från cupcakes till asiatisk mat. Dricks bäst kyld.

Nr. 77915

Pris: 75 SEK

Mia Fresh & Crisp

Ett torrt mousserande vin med karaktär av äpple och inslag av citrus.

Nr. 77977

Pris: 75 SEK

Mia Blanco

Fruktig och uppfriskande smak med ett försiktigt inslag av honung. Passar utmärkt till Manchego-ost, kyckling och även sallad.

Nr. 74046

Pris: 94 SEK

Mia Red

Fruktig smak med inslag av plommon och röda bär. Serveras bäst något kyld tillsammans med vitt kött, biff och lamm, såväl som grönsaker.

Nr. 75465

Pris: 94 SEK