#miawines

O

Mia wines

Tävlingsdetaljer och villkor

Första pris inkluderar flyg från Arlanda eller Köpenhamn till Barcelona, två hotellnätter i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer), transfer till och från Freixenets vingård, lunch och en alldeles speciell och fullspäckad dag av aktiviteter i och omkring vingården. Dag två får du tid att upptäcka Barcelona på egen hand. Alla övriga utgifter i samband med resan betalas av vinnaren. Priset/resan måste bokas minst tre månader i förväg (resan bokas av Freixenet Nordic AB i samråd med vinnaren och är ej om- eller avbokningsbar) och genomföras senast ett år efter det datum som vinnaren publicerats på miawines.se.

Allmänna tävlingsvillkor

1. 
De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 2 nedan.

2.
Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att du måste fyllt 25 år för att delta i tävlingen.

3. 
Ansvarig för tävlingen är: FREIXENET NORDIC AB Kungstensgatan 18 113 57 Stockholm 08-612 92 80

4.
För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglernaför tävlingen.

5.
Genom att skicka in ditt bidrag överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Freixenet Nordic AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Freixenet Nordic AB får använda det, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom den normala verksamheten för Freixenet Nordic AB och i enlighet med svensk lag och god sed.

6. 
Vinnarna utses, om ej annatt anges, av en jury bestående av representanter från Freixenet Nordic AB samt samarbetspartners. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

7. 
Vinnaren kommer inte att bli informerad personligen via telefon, brev eller mail. Vinnaren utses ALLTID på miawines.se. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn publiceras på internet. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom.

8. 
Anställda vid Freixenet Nordic AB, deras anhöriga samt samarbetsparter får inte delta i tävlingen.

9. 
Freixenet Nordic AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen. 10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

#Miawines

Fler produkter

Här hittar du mer information om alla våra produkter. Du kan även lägga en beställning hos Systembolaget eller se var de finns närmast dig.

Mia Sangria White Frizzante

Mia Sangria White Frizzante är gjord på druvan Macabeo, har en brilliant vit färg, är lätt pärlande och fräscha toner av citron och apelsin. Ett ljusare avslut än sin röda parhäst för soliga sommardagar och kvällar.

Nr. 76884

Pris: 75 SEK

Mia Sangria Classic Royal

Mia Sangria Classic Royal är gjord på druvan Tempranillo, har en klar röd färg och en fräsch doft av citrusfrukterna citron och apelsin. Vinet har en perfekt balans av frukt och rött vin av hög kvalitet. Runda tanniner ger sangrian ett tilltalande och fint avslut.

Nr. 76763

Pris: 75 SEK

Mia Moscato

Söt, druvig, tydligt blommig smak med inslag av fläder, päron & citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, eller till desserter innehållande bär eller frukt.

Nr. 7897

Pris: 73 SEK

Mia Pink Moscato

Söt och fruktig smak som passar till allt från cupcakes till asiatisk mat. Dricks bäst kyld.

Nr. 77915

Pris: 75 SEK

Mia Fresh & Crisp

Ett torrt mousserande vin med karaktär av äpple och inslag av citrus.

Nr. 77977

Pris: 75 SEK

Mia Blanco

Fruktig och uppfriskande smak med ett försiktigt inslag av honung. Passar utmärkt till Manchego-ost, kyckling och även sallad.

Nr. 74046

Pris: 94 SEK

Mia Red

Fruktig smak med inslag av plommon och röda bär. Serveras bäst något kyld tillsammans med vitt kött, biff och lamm, såväl som grönsaker.

Nr. 75465

Pris: 94 SEK